bookmark chrome
بسم رب الشهدا
هزینه استفاده از مطلب یک صلوات
به ادامه مطلب برید
موضوع بعد،موضوع بوک مارک گوگل کروم هست.همانطور که توی شکل می بینید اینها بوک مارک های از قبل ساخته شده من هستن.بوک مارک بهترین راه دسترسی سریع به سایت هایی هستش که شما زیاد باهاشون سر کار دارید.خب.برای درست کردن یک بوک مارک خوب واس خودتون گام به گام با ما پیش بیاید
اول به کاستومایز گوگل کروم برید(طبق شکل).گزینه یک که توی شکل مشخص کردم برا نمایش یا عدم نمایش بوک مارک شماستحالا به گزینه 2 بروید تا ادامه کار را بهتون بگم.شما
در این صفحه میتونید با راست کلک کردن روی صفحه و ساخت new folder یک موضوع جدید بسازید و درون آن سایت هایی رو قرار بدید.یکی از جالب ترین کار ها ساخت یک فولدر در یک فولدر هستش که مورد جالبیست.
حال میخواهم در مورد دو گزینه import و export صحبت کنم.شما میتونید از بوک مارک های خودتون یک فایل خروجی به صورت html بگیرید تا بعدا که ویندوز عوض کردید،بتونید دوباره بوکمارک های خودتون را برگر دونید.
رهبر انقلاب در دیدار با اساتید، فضلا و طلاب نخبهی حوزه علمیه قم در تاریخ ۱۳۸۹/۸/۲ در ذیل شرح حدیثی، توصیهی مرحوم آیتالله بهجت را برای خواندن دعای «یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک» بیان کردند و فرمودند:
«مرحوم آقای بهجت (رضوان الله تعالی علیه) میفرمودند این دعا را زیاد بخوانید: «یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک». ممکن بود یک اشکال مقدّری وجود داشته باشد، ایشان به آن هم جواب میداد. ممکن بود کسی بگوید وقتی میگوئیم «ثبت قلبی علی دینک»، ما که دینمان درست است، منطقی است، مستحکم است، این برای آن طبقات پایین است. ایشان میفرمود در هر طبقهای که دل انسان و ایمان انسان و دینداری انسان هست، تنزل از آن طبقه، برگشت است. «ثبت قلبی علی دینک» یعنی دین را در همان طبقهی عالی نگه دار و تثبیت کن. اگر این شد، آن وقت زندگی میشود شیرین، مرگ هم مرگ راحت. یکی از مشکلات اساسی ماها، مشکل مردن است. امام سجاد (علیه السلام) به خداوند متعال عرض میکند: «امتنا مهتدین غیر ضالین، طائعین غیر مستکرهین غیر عاصین». خب، انسان در همهی طول عمر در طریق هدایت بوده، اما باز امام دعا می کند که: «امتنا مهتدین غیر ضالین، طائعین غیر مستکرهین غیر عاصین»؛ معلوم میشود خطرناک است.
حکم مستوری و مستی همه بر عاقبت است
کس ندانست که آخر به چه حالت برود»